Vlogs, promofilm, eventvideo, productvideo, ...

Naast onze producties van e-learning, drone video, bedrijfsfilm, testimonials en timelapse krijgen we van vaste klanten ook regelmatig andere vragen binnen. We geven hier graag toelichting bij de overige mogelijkheden waar onze medewerkers in uitblinken!

Vlogs – videoblogs

Kort voor videoblog, ga zelf voor de camera staan en spreek je klanten toe in korte vlog-berichten. We coachen je intensief om authentiek en professioneel over te komen. De opnames kunnen in jouw bedrijf plaatsvinden of in onze studio met ‘green screen’.

Met Vlogs kan je zowat alle kanten uit. Behandel elk uniek aspect van je bedrijf in een aparte vlog en versterk daarmee je vindbaarheid in google. Of, kondig een event of ander nieuws aan en deel zo’n vlog via social media. Krijg extra bereik via social advertising. De online leefwereld wordt visueler met de dag, met vlogs speel je daar handig op in voor een erg beperkt budget!

Eventvideo

Heb je een event met je organisatie, in je bedrijf of met een stand op een beurs? Laat ons team er een reportage van maken als eventvideo! Zo hebben niet alleen de bezoekers van je event achteraf een reminder, maar ook je doelpubliek dat niet aanwezig was kan meeleven met al je initiatieven.

Organiseer je dit event jaarlijks, dan kan je de eventvideo van dit jaar gebruiken om de volgende editie aan te kondigen als promofilm. In zo’n eventvideo komt de sfeer van dag naar voor en laten we bezoekers en collega’s kort aan het woord via leuke quotes.

Productvideo

Een productvideo is de ideale manier om bijvoorbeeld de conversie op een webshop substantieel te verhogen. Laat je potentiële consumenten je producten in actie zien in korte filmpjes en overtuig hen van de kwaliteit en meerwaarde. In zo’n productvideo kunnen de belangrijkste eigenschappen naar voor komen en hoe je er mee aan de slag gaat!

Productvideo’s variëren volgens type. We kunnen in onze studio puur het product en de handelingen in beeld brengen met daarbij professionele voice over of geanimeerde tekst in beeld. Of, laat jouw expert in een productvideo echt verkoopadvies geven over je belangrijkste items. In elk geval boezemen zo’n clips je bezoeker meer vertrouwen in.

Promofilm

Promofilm is voor ons een erg algemene categorie om een bepaald item, event, nieuwsbericht, product, vacature, … creatief aan te kondigen met video. Communicatie met online video via zo’n promofilm zorgt ervoor dat je de juiste boodschap volledig conform de manier en stijl die je wenst kan overbrengen.

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te overleggen.

Wat mag je verwachten van ons?

Jarenlange ervaring en vaste medewerkers die steevast dezelfde kwaliteit garanderen. Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. We denken creatief mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel vlogs, productvideo’s, e-learning, drone video’s, interviews, …

Wat is de prijs van een vlog, promofilm, productvideo of eventvideo?

Zo’n filmpjes kunnen al vanaf een paar 100 euro. Alles hangt af van een eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs voor eender welk type wordt steeds op dezelfde manier berekend aan de hand van vaste tarieven.

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is de prijs hoger dan jij voorziet? Dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Bekijk onze referenties voor vlog, promofilm, productvideo en eventvideo.

Eventvideo Batibouw voor Verelst Woningbouw

Productvideo voor webshop Decathlon

Aftermovie voor festival The Day Before Tomorrow.