Professionele Timelapse met live monitoring systeem

Bekijk onze referenties voor timelapse.

Timelapse evolutie bouw hoofdtribune KV Mechelen

Drone film Dredging International

Timelapse opbouw constructie BOzARC

Timelapse evolutie werf Delhaize

Wat is een timelapse of hyperlapse?

Een timelapse is de montage van opeenvolgende foto’s tot een vloeiend geheel om zo tot een flitsende video te komen. Zo is het uiterst geschikt om (traag) evoluerende processen toch op korte tijd in beeld te brengen. Het ontkiemen van een plant, de beweging van hemellichamen, maar misschien commercieel nuttiger de constructie van een gebouw, het baggeren van een nieuw dok,…

Via zo’n professioneel gemonteerde timelapse in hoge resolutie kan je jouw project schitterend evoluerend in beeld brengen. Om er zo op regelmatige basis over te communiceren via social media of andere kanalen. Hou je klanten of partners op de hoogte van de vorderingen op een spectaculaire manier, na afloop kan je de timelapse dan gebruiken als referentie.

Hoe gaan we te werk bij timelapse?

Zoals steeds luisteren we eerst naar jouw verhaal. Wat is de essentie van je organisatie, wat wil je bereiken, hoe zou je de timelapse gebruiken en tal van andere vragen. Heb je hier nog geen concreet zicht op, geen probleem, dan begeleiden we je graag in dit creatief proces.

Voor we een plan van aanpak voorstellen gaat er bij een timelapse meestal een locatiebezoek aan vooraf. Dit om de noodzaak voor 1 of meerdere standpunten te kunnen inschatten en een goed zicht te krijgen op het evoluerende proces.

Wat zijn de mogelijkheden met timelapse?

Er zijn heel wat mogelijkheden. Wij zijn enorme fan van de combinatie met drone-beelden, op die manier creëer je dynamiek met prachtige rustpunten. Je kan kiezen voor een timelapse vanuit 1 of verschillende standpunten. Dit hangt af van de grootte van het project, wat jouw doel is en het budget natuurlijk.

Erg handig aan de laatste nieuwe toestellen is dat je een live feed kan ontvangen (elke 5 minuten, elk uur, elke dag, elke week) van de foto’s die onze toestellen nemen. Dit via een handige online module waar je ze kan downloaden of embedden op je eigen platform. Een beperkte vorm van werfcontrole dus ook!

Het interval tussen de foto’s kan variëren van enkele seconden tot uren, dagen of zelfs jaren. Google heeft bijvoorbeeld aan de hand van google earth foto’s een gigantische timelapse gecreëerd om zo de veranderingen in het landschap van de hele wereld te kunnen zien sinds 1980. Die kan je via deze link bekijken.

Wat mag je verwachten van ons?

Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. We denken creatief mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget. We maken al zo’n 5 jaar timelapses voor onszelf en voor klanten, we weten dus hoe we jouw project het best in beeld kunnen brengen.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel timelapses, drone video’s, bedrijfsfilms, vlogs, interviews, e-learnings, …

Wat is de prijs van een timelapse?

We kunnen reeds timelapses maken vanaf 900 euro, maar we doen ook projecten die langer dan een jaar duren voor enkele 10.000 euro. Alles hangt af van zo’n eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs voor een timelapse wordt steeds op dezelfde manier berekend aan de hand van vaste tarieven. Qua benodigde tijd, aantal toestellen eventuele combinatie met drone of interview,…

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is de prijs hoger dan jij voorziet? Dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Cameraman of projectleider met ervaring.

Elk van onze cameramannen en projectleiders hebben zo’n 10 jaar ervaring sinds hun opleiding. Op die manier spelen we het klaar om steeds dezelfde kwaliteit te leveren en met onvoorziene omstandigheden om te gaan. Heb je een ander type project waarvoor je één van onze cameramannen wil inschakelen? Neem contact op met ons en we adviseren graag.

Jouw timelapse laten maken door ons productiehuis / productiebedrijf?

Ben je overtuigd en wil je jouw timelapse of een ander type video laten maken door ons productiehuis? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we beantwoorden je z.s.m. met advies of offerte.