Testimonial video, jouw klanten aan het woord.

Een testimonial van jouw klanten?

Denk je eraan om je referenties voor zich te laten spreken via een testimonial of getuigenisvideo? Schitterend idee! Wie kan er beter anderen overtuigen van jouw diensten dan je huidige tevreden klanten? Laat hen op een oprechte manier vertellen, terwijl veelzeggende beelden het verhaal versterken. Zo heb je testimonials om via al je kanalen mee uit te pakken.

Mond-tot-mondreclame zal altijd de beste resultaten geven. Via zo’n testimonial steek je zelf het vuur aan de lont om jouw verhaal te laten verspreiden.

Wat zijn de mogelijkheden met testimonials?

Bij zo’n testimonials is meestal het interview het belangrijkste. De spreker goed over laten komen, ‘begeleiden’ naar de beste quotes en zorgen dat het verhaaltje klopt, is onze job. Dit alles wordt versterkt door beautyshots die relevant zijn voor wat je klant aan het vertellen is. Voor die inserts kunnen we beroep doen op drone-beelden, kraanshots, travel, close-ups, slow-motion,… zolang het verhaal dat we willen vertellen maar aan kracht wint.

Zo’n testimonials of getuigenisvideo’s zijn echt multi-inzetbaar. Post ze gedurende het jaar geleidelijk via social media om ‘top of mind’ te blijven, via social advertising bereik je zo 1.000den potentiële klanten met de juiste boodschap. Gebruik ze ook op je eigen website, laat ze afspelen op beurzen of toon ze in gesprekken met klanten. Bouw geleidelijk een mooie database aan filmpjes op.

Hoe gaan we te werk bij testimonials?

Zoals steeds luisteren we eerst naar jouw verhaal. Wat is de essentie van je organisatie, wat wil je bereiken, hoe zou je de testimonial gebruiken en tal van andere vragen. Heb je hier nog geen concreet zicht op, geen probleem, dan begeleiden we je graag in dit creatief proces.

Van een slechte spreker kunnen onze mensen nog steeds een goede testimonial maken, wees gerust. Door intensief te coachen, te vissen naar de juiste korte quotes en in montage veel ‘magie’ toe te passen lossen we alles op. Toch is de selectie van de sprekers een erg belangrijk startpunt, vlotte, goedlachse mensen voor de camera zijn een enorme meerwaarde. Als het al een enthousiaste spreker is, doet onze begeleiding er de vonken afspringen!

Wat mag je verwachten van ons?

Jarenlange ervaring en vaste medewerkers die steevast dezelfde kwaliteit garanderen. Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. We denken creatief mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget.

Je mag er ook gerust op zijn dat je tevreden klant ook na onze passage een goed gevoel overhoudt aan jouw organisatie. Onze ervaren mensen zorgen ervoor dat het filmen een leuke ervaring is voor hen, door te begeleiden en klantvriendelijk in een gemoedelijke sfeer te werken.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel testimonials, vlogs, interviews, e-learnings, …

Wat is de prijs van testimonials of getuigenisvideo’s?

We kunnen reeds testimonials maken vanaf 900 euro, maar we doen ook complete pakketen voor enkele 10.000 euro. Alles hangt af van zo’n eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs voor testimonials en getuigenisvideo’s berekenen we steeds op dezelfde manier aan de hand van vaste tarieven.

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is de prijs hoger dan jij voorziet? Dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Bekijk onze referenties voor testimonials.

Bedrijfsfilm Woningbouw Blavier

Testimonial met drone voor Montea/Movianto

Testimonials Verelst Woningbouw

Testimonial Spar Colruyt Group

Cameraman of projectleider met ervaring.

Elk van onze cameramannen en projectleiders hebben zo’n 10 jaar ervaring sinds hun opleiding. Op die manier spelen we het klaar om steeds dezelfde kwaliteit te leveren en met onvoorziene omstandigheden om te gaan. Heb je een ander type project waarvoor je één van onze cameramannen wil inschakelen? Neem contact op met ons en we adviseren graag.

Jouw testimonial laten maken door ons productiehuis / productiebedrijf?

Ben je overtuigd en wil je jouw testimonials of een ander type video laten maken door ons productiehuis? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we beantwoorden je z.s.m. met advies of offerte.