E-learning video, jouw inhoud in didactische video.

Bekijk onze referenties voor e-learning video's.

E-Learning video’s rijbewijs voor KBC & VAB

E-Learning trainingsvideo voor Tec 7

E-Learning software tutorials Plantyn Uitgeverij

E-Learning – educatieve medische video’s met topdokters

Instructievideo als E-Learning voor Niko

E-Learning software tutorial voor ADMB

E-Learning lesvideo’s WeZooz Academy

E-Learning experimentenvideo’s Plantyn Uitgeverij

E-Learning opleidingsvideo voor Calodar

Instructiefilm als E-Learning voor Spar Colruyt Group

Op zoek naar e-learning video, tutorial of opleidingsvideo?

We kunnen met gerust hart zeggen dat we (minstens) in Vlaanderen de grootste expertise opgebouwd hebben op dit vlak. Zowel voor eigen educatieve platforms als voor klanten ontwikkelden we 1.000den e-learning video’s, echte instructiefilms, opleidingsvideo’s, software tutorials, lesvideo’s, …

We begeleiden je stap voor stap in het proces van (meestal) bestaande inhoud op papier naar didactisch verantwoorde e-learning video’s. Door onze ruime ervaring zijn we perfect geplaatst om te adviseren welk type best bij jouw doelstelling past. Vele bedrijven maken de transitie naar e-learning om wisselende redenen, het is cruciaal om de juiste partner te kiezen. Zo kan de meerwaarde van online leermodules en video ten volle benut worden.

Hoe gaan we te werk bij e-learning video?

Net zoals bij al onze verschillende videotypes gaan we eerst goed luisteren naar jouw doelstellingen. Welke inhoud wil je overbrengen, wat moet de ‘student’ achteraf onthouden, hoe gaan zij er mee aan de slag, heb je al een leerplatform, … Allemaal vragen die we stellen om ervoor te zorgen dat we het best passende type e-learning video hanteren.

Afhankelijk van het antwoord op al die vragen stellen we verschillende methodes voor om deze e-learning video’s te ontwikkelen. Direct heel concreet, met een plan van aanpak, timing en vastgelegd budget.

Wat zijn de mogelijkheden met e-learning?

Je hebt tal van mogelijkheden om uit te kiezen voor e-learning video’s. In onze eigen studio, met ‘green key’, kunnen we ze stuk voor stuk realiseren. Maar evengoed brengen we onze mobiele studio tot bij jou als dat praktisch nodig blijkt. We begeleiden het volledige proces, van voorbereiding over opname, tot montage en finale oplevering voor publicatie.

Kiezen we er samen voor om je eigen experts aan het woord te laten? Dan coachen we hen om de inhoud zo goed mogelijk over te brengen. Die coaching zorgt voor pedagogisch kwalitatieve e-learning video’s en…dat je mensen zich op hun gemak voelen voor de camera. Kiezen we daar niet voor? Dan brengen we handelingen in beeld met voice over, gaan we aan de slag met animatie of zoeken we zelf de specialisten.

Wat mag je verwachten van ons?

Jarenlange ervaring en vaste medewerkers die steevast dezelfde kwalitatieve e-learning video’stutorials of opleidingsvideo’s garanderen. Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. We denken didactisch mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel e-learning video’s, instructiefilms, opleidingsvideo’s, software tutorials, vlogs,…

E-learning video’s zijn een opportuniteit voor bedrijven. Het opbouwen van kennis op een duurzame manier, content die steeds beschikbaar is en blijft. Van goudwaarde voor nieuwe medewerkers of transities.

Video gebruiken voor e-learning = moeilijke topics eenvoudig brengen, beter onthouden, herbekijken zoveel je wil, volledige controle over de inhoud,...

Wat is de prijs van e-learning of instructievideo’s?

We kunnen reeds e-learning en instructievideo’s maken vanaf 500 euro, maar we doen ook complete lestrajecten voor enkele 10.000 euro. Alles hangt af van zo’n eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs voor e-learning, tutorials en instructievideo’s wordt steeds op dezelfde manier berekend aan de hand van vaste tarieven.

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is de prijs hoger dan jij voorziet? Dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Software tutorials, screencaptures naar een hoger niveau!

Heel wat bedrijven implementeren software toepassingen om hun werking te optimaliseren. Om je medewerkers of klanten hier snel mee aan de slag te laten gaan zijn software tutorials een belangrijke meerwaarde. Zeker als je wil vermijden dat je helpdesk overrompeld wordt met steeds dezelfde vragen.

Software tutorials hebben meestal als basis een screencapture in zo hoog mogelijke resolutie. Onze job bestaat er dan in om deze zo attractief mogelijk te maken en via animaties, inzoomen, bumpers, voice over, tekst in beeld, inserts, … de aandacht van de kijker te blijven grijpen. Er is niets zo dodelijk voor het leerproces dan een oersaaie e-learning video.

Instructievideo’s om tijdsgebonden aanwervingen of studenten op te vangen.

Voor een aantal bedrijven creëerden we al reeksen van instructievideo’s als startpakket voor nieuwe medewerkers. Dit kan uitermate nuttig zijn wanneer er veel seizoensgebonden aanwervingen zijn (toerisme, retail) of een grote nood aan (vaak wisselende) studentencontracten.

Een extra meerwaarde zit hier in het feit dat je via die reeks instructievideo’s ook, subtiel of expliciet, bepaalde basiswaarden van je organisatie meteen kan meegeven. Zo komt iedereen aan de start met voorkennis, en is de kans op een optimale integratie een pak hoger.