Drone video, jouw project spectaculair in beeld!

Bekijk onze referenties voor drone video's.

Promotievideo’s Cofinimmo met 4K videodrone.

Bedrijfsfilm Green Logix met 4K videodrone.

Projectfilm Smarthome met luchtbeelden via 4K videodrone.

Projectfilm Matexi met luchtbeelden via 4K drone.

Testimonial met drone voor Montea/Movianto

Drone film Dredging International

Projectfilm Matexi met luchtbeelden via drone

Bedrijfsfilm Impressa

Drone video evillas

Bedrijfsfilm BOzARC

Een drone video laten maken voor je bedrijf?

De eerste vraag die we steevast stellen bij aanvragen voor drone video’s is deze: Wat wil je met zo’n drone video bereiken voor je bedrijf? Wil je echt een verhaal vertellen, wil je gewoon de spectaculaire zaken die je bouwt of waarmee je werkt schitterend in beeld of wil je om heel praktische redenen luchtbeelden?

Afhankelijk van het antwoord adviseren we je om tot de juiste drone film en bijhorend plan van aanpak te komen. Steeds met oog voor de recente wetgeving, want we zijn als één van de weinige volledig gelicentieerd om overal te vliegen (klasse 1).

Wat mag je verwachten van ons?

Een vaste cameraman / projectleider van WeZooz VP is één van de weinige officieel gelicentieerde drone piloten in onze sector. Na een intensieve opleiding van ruim 6 maanden mochten we ons gelukkig prijzen dat we veilig en conform alle wettelijke voorschriften aan de slag konden voor onze partners.

Jarenlange ervaring en vaste medewerkers die steevast dezelfde kwaliteit garanderen. Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. We denken mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel onze drone video’s, bedrijfsfilms, testimonials, timelapses, vlogs,…

De mogelijkheden met een drone video?

Met een video drone kan je prachtige zaken doen, kijk even naar onze referenties. Een project of bedrijf in beeld brengen met de juiste muziekkeuze op een manier waarbij je partners of klanten hun mond openvalt. Of juist praktisch de omgeving met luchtbeelden in beeld brengen om mensen te informeren over de ligging.

Het einde van de luchtfoto. Video drones leiden het einde in van de klassieke luchtfoto met helikopter genomen, wat ben je immers met zo één foto als je voor hetzelfde een fragment hebt van 5 à 10 seconden en zo tientallen luchtfoto’s. Aangezien alles gefilmd wordt met een state of the art video drone in 4k resolutie kunnen we namelijk ook prachtige foto’s exporteren.

Hoe gaan we te werk bij een drone video of film?

Net zoals bij andere types, zoals bedrijfsfilms, testimonials of e-learning, gaan we eerst goed luisteren naar jouw plannen. Wat wil je tonen, wat wil je bereiken en hoe ga je de drone video of film juist inzetten. Heb je hier zelf nog maar een vaag zicht op, dan begeleiden we je graag mee in dit proces om er de grootste meerwaarde uit te halen.

Onze commerciële man brainstormt samen met onze ervaren drone piloot om tot een evenwichtig en creatief voorstel voor een drone video te komen. Dat gaat van look & feel, over scenario en opbouw verhaal, gewenste shots en manier van filmen tot een gedetailleerd budget.

"Dankjewel voor je snelle service.
Het filmpje ziet er heel mooi uit. Ons bedrijf staat mooi in de kijker op die manier."

Nicky WijnenImpressa

Film is top!

Christine De GlasMontea

Wat is de prijs van een drone video?

We produceerden reeds drone video’s voor 1.000 euro, maar ook voor enkele 10.000 euro. Alles hangt af van zo’n eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn, welke technieken gewenst zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs wordt steeds op dezelfde manier berekend aan de hand van vaste tarieven.

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is de prijs hoger dan voorzien, dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Drone huren? Drone + camera + cameraman!

Op een heel budgetvriendelijke manier luchtbeelden laten maken? We schakelen onze professionele drone piloot in om razendsnel luchtfoto’s of drone video’s met onze drone met camera te maken.

Drones in België.

Voor de details van de wetgeving die sinds 15-4-2016 van kracht is voor het gebruik van drones in België verwijzen we graag naar de bevoegde federale overheidsdienst, DGLV, en sectorvereniging BeUAS.