Bedrijfsfilm, jouw verhaal prachtig in beeld.

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is, in’t kort, een videovoorstelling van je bedrijf. Heeft jouw organisatie een sterk verhaal, unieke ‘selling points’ of gewoon spectaculaire opdrachten? Dan is zo’n bedrijfsfilm de manier om jullie boodschap aan zoveel mogelijk mensen op de juiste manier te vertellen.

Nieuwsbrieven, social media posts en foto’s hebben zeker hun nut, maar als het gaat om jouw authentiek bedrijfsverhaal mag het wat meer zijn. Gebruik de kracht van video om de juiste sfeer en emotie over te brengen. Je mag er zeker van zijn dat na het bekijken van zo’n bedrijfsfilm, die we samen maken, jouw klanten, partners, medewerkers,… 100% mee zijn met wat jij te vertellen hebt.

Bekijk onze referenties voor bedrijfsfilms.

Bedrijfsfilm Leenaerts Agro Techniek

Bedrijfsfilm DS Smith Plastics

Bedrijfsfilm Woningbouw Blavier

Bedrijfsfilm Impressa

Bedrijfsfilm BOzARC

Bedrijfsfilm Eltra

Bedrijfsfilm Groep Verelst

Hoe gaan we te werk bij een bedrijfsvideo?

Alles start bij het luisteren naar jouw verhaal, de belangrijkste aspecten van wat je bedrijf doet, welke waarden belangrijk zijn en wat je vooral wil dat de kijker onthoudt. Op basis van zo’n eerste gesprek gaan wij aan de slag voor je bedrijfsvideo, zonder dat het jou een euro kost…

Onze commerciële man brainstormt samen met vaste videomensen om tot een evenwichtig en creatief voorstel voor een bedrijfsvideo te komen. Dat gaat van look & feel, over scenario en opbouw verhaal, gewenste shots en manier van filmen tot een gedetailleerd budget.

De mogelijkheden met een bedrijfsfilm?

De mogelijkheden zijn legio, in een bedrijfsfilm combineren we meestal alle andere types die je op onze website als referenties vindt. Indien het voor jouw verhaal nodig/nuttig is om met sprekers te werken worden de beste quotes verzameld via meerdere camerastandpunten om de dynamiek te vergroten. Je sprekers worden gecoacht om zo goed mogelijk over te komen voor de camera.

Door daarnaast qua sfeerbeelden te variëren tussen vloeiende ‘travelshots’ op de grond, spectaculaire drone-beelden vanuit de lucht, close-ups en overgang qua scherpte en diepte creëren we moderne, suggestieve beelden die wat gezegd wordt verder versterken.

Wat mag je verwachten van ons?

Jarenlange ervaring en vaste cameramannen/ projectleiders die steevast dezelfde kwaliteit garanderen. Een correcte manier van werken, professioneel en klantvriendelijk. Onze cameraman/projectleider denkt mee om gedurende het volledige traject jouw doelen te bereiken binnen het afgesproken budget.

Om echt te weten wat je mag verwachten bekijk je best even onze referenties, zowel qua bedrijfsfilms als qua drone, testimonial, timelapse, vlogs,…

Hoeveel kost een bedrijfsfilm?

We ontwikkelden reeds bedrijfsfilms voor een prijs van 1.000 euro, maar evengoed voor enkele 10.000 euro. Alles hangt af van zo’n eerste gesprek, waarin duidelijk wordt wat de verwachtingen zijn, welke technieken gewenst zijn en hoe we het doel best kunnen bereiken. Onze prijs wordt steeds op dezelfde manier berekend aan de hand van vaste tarieven.

Heel eenvoudig, hoe meer workload, hoe meer budget. Dat in een open communicatie, is het budget hoger dan voorzien, dan overleggen we samen om de workload aan te passen in functie daarvan.

Wat nu?

Vul het contactformulier in en we bellen je z.s.m. (zeker binnen de 24u) op voor een eerste overleg of afspraak.

Cameraman of projectleider met ervaring.

Elk van onze cameramannen en projectleiders hebben zo’n 10 jaar ervaring sinds hun opleiding. Op die manier spelen we het klaar om steeds dezelfde kwaliteit te leveren en met onvoorziene omstandigheden om te gaan. Heb je een ander type project waarvoor je één van onze cameramannen wil inschakelen? Neem contact op met ons en we adviseren graag.

Jouw bedrijfsfilm laten maken door ons productiehuis / productiebedrijf?

Ben je overtuigd en wil je jouw bedrijfsvideo of een ander type video laten maken door ons productiehuis? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier en we beantwoorden je z.s.m. met advies of offerte.